[csopi] Re: VÁL - EMLÉKEZTETŐ SÜRGŐS!

Király Péter kiraly.peter at job.hu
2005. Aug. 17., Sze, 08:46:52 CEST


----- Original Message ----- 
From: Király Péter 
To: Tótpál Ákos ; Szóráth Szilárd ; Szokoly Ádám ; Szilágyi Jenő ; Szeli Gábor ; Szegedi Balázs ; Sas Gabriella ; Rőmer Krisztián ; Pörzse Erzsébet ; Molnár Béci ; Kutasi Ágnes ; Kónya Karola ; Kiss Viktor ; Keleti József ; Jenet Katalin ; Hodik Tibor (hodik.hu) ; Deáky Sugár ; Bokrossy Zsombor ; Bognár Kata 
Cc: minekide at axelero.hu 
Sent: Monday, August 15, 2005 11:31 AM
Subject: Re: VÁL - EMLÉKEZTETŐ SÜRGŐS!


Sziasztok!

Mivel elég kevés visszajelzés érkezett, és azok sem mind pozitívak, ezért a szeptemberi csoport-hétvégét elnapoljuk.
Az elnapolás minimum addig tart, amíg Vikusz vagy Jeti átveszi egy kicsit a szervezést, ők eddig is segítettek, csak szabin voltak/vannak. Hátha ők több sikerrel jártak.

A kevés visszajelzést amúgy kicsit furcsállom, amikor a Holdudvarban szóba került, akkor sokkal lelkesebb volt mindenki. Ehhez képest elég passziviti a jelemző, és azt sem nagyon hiszem el, hogy csak ennyi csoporttársunk elérhetőségét ismerjük. Én Titeket tudlak elérni, de Ti biztosan tudtok még csoporttársakról. Egy új név nem került a listára...

Sziasztok,
König
  ----- Original Message ----- 
  From: Király Péter 
  To: Király Péter ; Tótpál Ákos ; Szóráth Szilárd ; Szokoly Ádám ; Szilágyi Jenő ; Szeli Gábor ; Szegedi Balázs ; Sas Gabriella ; Rőmer Krisztián ; Pörzse Erzsébet ; Molnár Béci ; Kutasi Ágnes ; Kónya Karola ; Kiss Viktor ; Keleti József ; Jenet Katalin ; Hodik Tibor (hodik.hu) ; Dudás Gergő ; Deáky Sugár ; Bokrossy Zsombor ; Bognár Kata 
  Cc: minekide at axelero.hu 
  Sent: Tuesday, August 09, 2005 11:26 AM
  Subject: VÁL - EMLÉKEZTETŐ SÜRGŐS!


  Sziasztok!

  Eddig nem nagyon jeleztetek vissza.
  A lenti levélben találjátok a múlt héten leírtakat.
  Legyetek kedvesek, mindenképpen jelezzetek vissza, hogy igen vagy nem. Tehát bármi is legyen a döntésetek, jelezzétek.
  Mert így nem tudjuk, hogy mindenki nyaral, vagy simán nincs érdeklődés, a lényeg az, hogy eddig a múlt héten leírtakhoz képest annyi változás történt, hogy Ágica visszajelzett, ő is jön, ill. Moki jelezte, hogy külföldön lesz. Többiek?
  Ha véletlenül csak telefonon tudnátok értesíteni, akkor a tel.számom: 30/280-97-22

  Legyetek kedvesek, a visszajelzéseket írjátok meg a levél elolvasása után, bőven elég egy jövök, vagy nem tudok jönni, tehát sok időt nem vesz el.
  A határidő mindenesetre módosul: csüt este, mert pénteken tutit kell mondanunk a vendégháznak, és igen válasz esetén be is kell foglalnunk, amit vállalok, de ahhoz biztosat kell tudnom.
  Egyáltalán nem biztos, hogy az e-mail címek mindegyike megfelelő, így ha megteszitek, hogy továbbítjátok/hívjátok, aki még szóba jöhet, azt nagyon megköszönöm.

  Na, nem ragozom tovább,
  König
    ----- Original Message ----- 
    From: Király Péter 
    To: Tótpál Ákos ; Szóráth Szilárd ; Szokoly Ádám ; Szilágyi Jenő ; Szeli Gábor ; Szegedi Balázs ; Sas Gabriella ; Rőmer Krisztián ; Pörzse Erzsébet ; Molnár Béci ; Kutasi Ágnes ; Közgáz csoport ; Kónya Karola ; Kiss Viktor ; Keleti József ; Jenet Katalin ; Hodik Tibor (hodik.hu) ; Dudás Gergő ; Deáky Sugár ; Bokrossy Zsombor ; Bognár Kata 
    Cc: minekide at axelero.hu 
    Sent: Thursday, August 04, 2005 2:06 PM
    Subject: Vál


    Sziasztok!

    A helyzet a következő:
    -Mivel az eredetileg benézett időpontban a váli ház foglalt, ezért a rá következő hétvégére foglaltuk le előzetesen a házat.
    Tehát az alapadatok:
      a.. A móka helyszíne: Vál, Damjanich u. 124., Budapesttől kb. 40 km-re. 
      b.. Időpont: 2005.09.17-18. (szombat-vasárnap). Érkezés szombaton késő délelőtt, indulás vasárnap délután. 
      c.. Résztvevők: a Mozákok és utánfutóik/tartósuk/ligandumuk. Szóval barátnők/barátok szívesen látva.
    Azért esett a választásunk szombatra és vasárnapra, mert ha péntek-szombatot választjuk, akkor fennáll a veszélye, hogy a szombatot kiadják, így megint csak rohanni kellett volna az összepakolással szombaton, amit az ember hétvégén nem szívesen tesz.

    Minden egyéb részlet (utazás, program, kaja, stb.) később, most a következőt kérném:

    NAGYON FONTOS!!!

    LEGKÉSŐBB jövő kedd estig, azaz aug. 9-ig jelezzetek vissza, hogy részt tudtok-e/akartok-e venni a mókán, mert 10-én le kell foglalóznunk.
    A másik, hogy legyetek kedvesek, szánjatok rá egy kis időt, böngésszétek át a címlistát, és ha tudtok valakit, aki nem kapta meg, légyszi továbbítsátok!

    De ne hallgassuk el az árakat: a komplett ház egy napra 40.000 Ft, ebben benne foglaltatik a végtakarítás az ágynemű és a berendezések használata. A házban hivatalosan 18-an férünk el, de erről én azt gondolom, hogy ha 18-an elférünk, akkor akár 22-en is. (az pl. tuti, hogy TPÁ is és én is szívesen alszom prilifoamon, ha erről van szó.)
    (Tehát ha 20 fővel számolunk, akkor ez 2.000 Ft fejenként, 16 főnél 2.500 Ft fejenként.)
    A kaja soha nem számottevő költség, a piát pedig mindenki igény szerint, egyedileg rendezi. Ezen kívül van az utazás költsége, amit majd meglátunk. De a hely közelsége miatt ez sem brutál.

    Szóval légyszi jelezzetek vissza, hogy tudtok-e jönni, és ha igen, akkor szólóban vagy partnerrel.
    Akikről eddig tudok, hogy jönnek: Kati, Vikusz, Tibcsi, Jojó, König

    Maradok jóakaratúlag, 
    König
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: http://lists.netalfa.net/pipermail/csopi/attachments/20050817/cf0493c9/attachment-0001.htm


További információk a(z) Csopi levelezőlistáról