[ninpo-hu] (nincs tárgy)

Kosztolányi Péter ninpeter at freemail.hu
2008. Jún. 12., Cs, 12:17:41 CEST


Itt a mai levél még egyszer, hátha most látható lesz.:) 

 Szia Csabi!
Először a marketingről.Mindenkinek nem lehet a kedvében járni és nem is kell.Ilyen nem lehetséges.területi adottságait használja fel mindenki.Természetesen lehet és kell is együttműködni másokkal.Mint ahogy ezt is tettük legutóbb is.Mindenki az utazásra panaszkodik,mintha nekünk Szegedieknek nem kellene éppen eleget utaznunk.!(vagy éppen nektek).Ezért mondom hogy ez kifogás,nyavalygás stb.A szerbek pl. nagyon megvoltak elégedve,persze mert közel vagyunk.Nem zárhatjuk be a kaput csak azért,mert minden Pest központú és mert mindenki-tisztelet a kivételnek-kibaszott lusta.Ezért is örülök az általatok rendezendő Buyukai-oknak!

Nem,nem sért államtitkot:)Minden Fudoshin Dojo tag rendelkezik egy kártyával mint a konditermekben.Van aki havi díjat fizet,mert az edzések nagy részén ott tud lenni.Van aki alkalmanként(edzésenként) ,mert nincs ott állandóan.Természetesen minden edzésen amikor ott van az illető elkérjük a kártyáját és ellenőrizzük,hogy fizetett e vagy sem.
 Mind a két fajtát aláírással hitelesítjük.Aki edzésenként fizet annak edzésenként írjuk alá.

 A tagdíjunk 5000 HUF/ hó.Ez  három részből áll.
1.     1000 HUF a dojo tagsági amit folyamatosan kell fizetni akkor is amikor az illető nem tud edzésre járni.Tehát 12-hónapon keresztül

2.    4000 HUF  maga a tréningezésért fizetendő összeg. Amit akkor fizet amikor jár edzésre.

3.    Aki edzésenként fizet ,az alkalmanként 500 Ft-ot fizet,plusz a minden hónapban esedékes 1000 Ft-ot.


Könyyü kiszámolni,hogy aki rendszeresen tud tréningezni az jobban jár anyagilag,ha egyszeri 5000Ft-ot fizet.Aki pedig alkalmanként tud résztvenni,arányosan kevesebbet fizet.

Plusz, vizsgák előtt bekérjük a kártyáikat és kiszámoljuk,hogy hány %-án vettek részt az edzéseken.
A vizsgára bocsájtás feltétele a legalább 75%-os részvételi arány,ill a midenkori tagsági kifizetése.Ezen felül évenként legalább 1 szemináriumon való részvétel.



Természetesen mindenki eldöntötte nálunk,hogy jó e így neki,vagy sem.Nem árulok el titkot,a lógósok és lebzselők vagy elmentek az edzésről,vagy beálltak asorba.Van kényszerítőerő és motiváló tényező is ebben a rendszerben.

  Úgy gondolom,hogy a tudásért fizetni kell,így vagy úgy.Az életben semmi sincs ingyen.Jobb ha már most megszokják.
    

   Kosztolányi Péter 

________________________________________________________
Genertel casco szenzációs áron! 
Teljes körű casco Magyarország első direktbiztosítójától számtalan hasznos kiegészítővel.
Számítsa ki casco díját most!

________________________________________________________
Te már megnézted, hogy diszlexiásak-e a gyerekeid?

Találtam egy szülőknek szóló diszlexiatesztet, amit egy perc alatt kitölthetsz. A legjobb, hogy ha gond van, akkor abban is segítenek, hogy kihez fordulj. Ja, és ez egy ingyenes oldal, nem kerül semmibe. Kattints ide: www.diszlexiateszt.hu/i.php?id=fr080609 



További információk a(z) ninpo-hu levelezőlistáról